najbolje
NAJBOLJE IZ SRBIJE je vodeća privredna akcija i manifestacija u Srbiji, koju prati istoimeno izdanje posvećeno učesnicima akcije i temama iz oblasti brendiranja i zaštite proizvoda. Dnevni ekonomski list PRIVREDNI PREGLED u saradnji sa Ministarstvom trgovine i Privrednom komorom Srbije jednom godišnje organizuje ovu manifestaciju i bira najbolje brendove u zemlji. Svake godine učestvuje blizu 200 najuspešnijih kompanija na srpskom tržištu.

Kroz Akciju je za proteklih deset godina prošlo, odnosno vrednovano više od 2.000 brendova, a nagrađeno je oko 250. Danas je znak NAJBOLJE IZ SRBIJE prestižan i nema kompanije koja ne želi da ga ima na ambalaži, bilbordima, sajamskim štandovima, udarnim reklamnim spotovima. Akcija i znak su rezultat objektivnog sagledavanja poslovnih parametara i mišljenja potrošača i stručne javnosti, i u tome je suština njenog visokog rejtinga kod kompanija.

Jednom rečju, kompanije su prepoznale značaj ove akcije i mogućnost korišćenja njenog znaka, kao simbola kvaliteta i poverenja potrošača. U tome i jeste najveća vrednost ove akcije, koja je prerasla u vodeću poslovnu manifestaciju u Srbiji.

Više o Akciji NAJBOLJE IZ SRBIJE možete videti i na sajtu
www.najboljeizsrbije.rs.