PRIVREDNI PREGLED je pouzdan izvor informacija i savetnik poslovnih ljudi. To je ekonomski list s tradicijom koji informiše o privrednim kretanjima, lokalnim i globalnim trendovima, a čitaoci svakodnevno na jednom mestu dobijaju dnevne izveštaje sa robnih i finansijskih berzi, komentare i analize ekonomskih kretanja.PRIVREDNI PREGLED je jedina novina u Srbiji koja prati aktuelna dešavanja u domaćim i stranim kompanijama.

teamPRIVREDNI PREGLED je najstariji dnevni ekonomski list i jedan od najstarijih listova u Srbiji i na Balkanu, sa tradicijom dugom devet decenija. Prvi broj je objavljen 04. marta 1923. godine i po svom sadržaju se vrlo malo razlikovao od tadašnjih vodećih ekonomskih novina u Evropi i svetu.

Od aprila 2003. godine, PRIVREDNI PREGLED postaje sastavni deo evropske izdavačke grupacije Handelsblatt. Od januara 2006. godine vlasnici lista su strani i domaći ulagači. Distribuira se putem pretplate, ali se može kupiti i na kioscima širom Srbije.

Specijalna izdanja

PRIVREDNI PREGLED je lider i na srpskom tržištu specijalnih izdanja sa 30 specijalnih priloga godišnje, koji se čitaocima distribuiraju kao sastavni deoPRIVREDNOG PREGLEDA.

Najpoznatija mesečna, periodična i godišnja izdanja su:

NAJBOLJE IZ SRBIJE, BANKE, INVESTIRAJTE U SRBIJI, ZEMLJA PARTNER,DRUŠTVENA ODGOVORNOST KOMPANIJA, TRŽIŠTE OSIGURANJA, LIZING,VODE, SAJMOVI U SVETU i druga.